Dla kontrahentów

1) Twarogi

a) Sernikowy wrzesiński

* wiadra 10 kg.

* termin przydatności 21 dni

b) Krem twarogowy

* wiadra 10 kg

* termin przydatności 21 dni

c) Twaróg sernikowy

* chudy, półtłusty

* wiadra 5 i 10 kg

* termin przydatności  16 dni

d) Ser homogenizowany

* naturalny i waniliowy

* wiadra 5 i 10 kg

* termin przydatności 14 dni

e) Kruszony półtłusty

* worek 5 kg.

* termin przydatności 14-16 dni

2) Mleko luz

* mleko spożywcze  pasteryzowane

* galon 5 l i 10 l

* termin przydatności 5 dni

3) Śmietanka kremowa

* 30% tłuszczu

* galon 5 l i 10 l

* termin przydatności 6 dni

4) Masło Extra

* 82% tłuszczu

* blok 25 kg

* termin przydatności  30 dni

5) Mleko w proszku

  * pełne, kl. I, 400 g.

  * termin przydatności 5 miesięcy

6) Mleko w proszku luz

  * pełne, kl. I

  * worek 25 kg.

  * termin przydatności 5 miesięcy

7) Mleko w proszku luz

  * odtłuszczone, kl. I

  * worek 25 kg.

  * termin przydatności  2 lata