Mleko

 

a) Mleko spożywcze

  * pasteryzowane w wysokiej temperaturze, homogenizowane, 2% tłuszczu

  * folia 1l

  * skrzynka 15 szt.

  * termin przydatności 5 dni

b) Mleko spożywcze

  * pasteryzowane w wysokiej  temperaturze, homogenizowane, 2% tłuszczu

  * folia 0,5 l.

  * skrzynka 20 szt.

  * termin przydatności 5 dni

c) Mleko śniadaniowe

  * pasteryzowane w wysokiej  temperaturze, homogenizowane, 2% tłuszczu

  * butelka 1l.

  * zgrzewka 6 szt.

  * termin przydatności 10 dni.

d) Mleko w proszku

  * pełne, kl. I, 400 g.

  * termin przydatności 5 miesięcy

e) Mleko w proszku luz

  * pełne, kl. I

  * worek 25 kg.

  * termin przydatności 5 miesięcy

f) Mleko w proszku luz

  * odtłuszczone, kl. I

  * worek 25 kg.

  * termin przydatności  2 lata